- الإهدائات >> |
المقادير:
3 1/2 كوب بقسماط متبل (يمكنك تتبيله بالفلفل الأسود والأعشاب) او استخدمي كنور
1 1/4 كوب جبن بارميزان
5 ملاعق شاي ملح
1 1/
4 ملعقة شاي فلفل أسود
5 ملاعق شاي ثوم بودرة
5 ملاعق شاي بقدونس مجفف
1 2/3 كوب حليب سائل
30 قطعة صدر دجاج من غير عظم أو جلد
1 ملعقة طعام ثوم مفروم
15 ملعقة طعام عصير ليمون طازج
طريقة التحضير:
· سخني الفرن على حرارة 350 درجة.
·ادهني صينية الفرن بالزبدة.
·اخلطي البقسماط مع جبن بارميزان والملح والفلفل والثوم البودرة والبقدونس المجفف جيدا.
·ضعي الحليب في وعاء آخر.
·اخلطي 1 ملعقة طعام من الثوم الطازج مع عصير الليمون.
·ضعي قطع الدجاج في الحليب. اتركيه مدة 30 دقيقة.
·دحرجي القطع في البقسماط.
·ضعيه في صينية الفرن. رشي عليه خليط الليمون.
· اخبزيه مدة 25-30 دقيقة او حتى ينضج الدجاج.
يارب يعجبكم
طب الشكل النهائي فين مش المفروض يكون موجود زي مني عامر ههههههههههه :مك:
هههههههههههههه المرة الجاية ياجميل ويسمع منك ربنا ابقى زيها كدا والله نفسى
ميرسى لمرورك الكريم
جميل اوى بس انا عاوز اكل مش اعمل انا بحب الفراخ الفليه
:ه::ه::ه::ه::ه: بس كدا من عينى أعملك يا بوب وأنا عندى أعز منك
ميرسى لمرورك
راااااااااااااااااااااااا ائع تسلم افكارك
:مر:
:99:
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)