- الإهدائات >> |
طريقة عمل فطاير باللحم
المقادير
2/1 كيلو سجق قطع
2/1 كوب جبن كريمة
2/1 كوب جبن موتزريلا
1 ملعقة صغيرة زعتر
2 طماطم حلقات
للعجين
2/1 2 كوب دقيق (منخول)
1 ملعقة صغيرة خميرة
4/1 كوب ماء دافئ
2/1 ملعقة صغيرة ملح
2/1 ملعقة صغيرة سكر
4/1 كوب سمن نباتي
2/1 كوب ماء دافئ
1 ملعقة صغيرة زيت
الطريقة
للحشو
- يُحمر السجق في مقلاة على نار متوسطة حتى يُتغير لونه.
للعجين
- يُخلط السكر والملح والخميرة وتُذاب في الماء الدافئ وتُترك لتتفاعل.
- يُنخل الدقيق ويُضاف الدهن وخليط الخميرة، ويُعجن الخليط حتى يُصبح ناعم وطري.
- (يُمكن إضافة قليل من الماء أو الدقيق حسب الحاجة).
- يُقسم العجين إلي 12 كرة، تُفرد كل واحدة مثل التورتيا إلي دوائر.
- تُوضع في صاج مدهون ويُفرد فوقها الحشو.
- يمكن أن يكون سجق مع جبن أو جبن وزعتر أو جبن مع طماطم وعلى الوجه جبن الموتزريلا.
- تُخبز في فرن حرارته 450 درجة (230 درجة مئوية) لمدة 10 دقائق.
- تُقدم ساخنة مع طبق من السلطة والخضار.
وبالهنا والشفا
عماله تتكلمي تتكلمي
عايزين ندووووووووووووووووووووووو ق
ههههههههه
تسلم ايدك
يا مهنياني
every day, i cry and say i'm alone
i forget that in my tombe
i'll be already alone
but there i can't cry or even say i'm alone
so time of lonely not come yet
by Rehab
heart resistes agony
هههههههههههههههه
طيب انا هقوم اعملهالك حالا
نصااااااااااااااااااااابه
every day, i cry and say i'm alone
i forget that in my tombe
i'll be already alone
but there i can't cry or even say i'm alone
so time of lonely not come yet
by Rehab
heart resistes agony
مش انا بقول دكتوراه فى فن التسييح~X(~X(:X:X
جميييييييله .. بس اللي دقتها ملحها ناقص 3 ملحات !
بس كأول بروفة .. تسلم ايدك
تقصد يعنى تلت بلورات ملح
يا سيدى ما بين الخيرين حساب
المهم انها عجبتك كاول بروفه
ان شاء الله المره الجايه منساش البلورات
عاجبني فيكي الدقه 3 ( بلورات ) .. مع اني بقالي نص ساعه
بدور علي بلورات دي .. لكن اكييييد تسلم ايدك
بصراحة انتى تستحقى جايزة نوبل فى الطبخ يا همسة
الله طعمها يجنن
تسلمى على التوبيك الرائع ده يا همسة
عالببببببببببببببركة
جميلة جدا هبقي اجربها بعدين لما الامتحانات تخلص و علينا خير
تسلمى يا همسة ع الطريقة
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)