- الإهدائات >> |
يا رب يعجبكم
الطريقة
نضع فى الحلة شوية زيت
كوب او اثنين حبات الذرة
شوية ملح ثم نغطى القدر بأحكام حتى ينضج على ان لا تكون درجة حرارة النار عاليه علشان مش يتحرق اوكيه
فشار بالكارميل
المقادير
2كوب سكر بنى
كوب زبدة
نصف كوب كوب (corn syrup)اذا لم يتواجد فالبديل
نصف كوب سكر +2ملعقة كبيرة ماء ويضع على النار حتى يذوب السكر
يعنى (قطر)
نصف ملعقة صغيرة بايكربونات
نصف ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فانيلا
الطريقة
اولا*نجهز الفشار ونضعه جانبا
ثم ناتى بمقلاة ونضع فية السكر والزبدةونتركها على النار هادئه
لمدة5 دقائق مع عدم التحريك بعد ذلك نرفعها عن النارونضيف اليها
الملح والفانيلا والبايكربونات ومن ثم بسكب الخليط فوق الفشار وخلطها
بعد ذلك نحضر صنية مدهونة بالزيت والزبدة ونضع الخليط فيها
وخبزة بالفرن لمدة ساعة مع التحريك كل 20 دقيقة
يجب ان يكون حرارة الفرن1 درجة مئوية
فشار بالجبنة
المقادير
كوب فشار
نصف كوب جبنة بارمزان مبشور
3 ملاعق طعام كبيرة زبدة سايحةالطريقه
يخلط الفشار مع الزبده جيدا
تضاف الجبنة وتمزج مع الفشار
والنبى متقعنيش ياولاء
فشار ايه بس هو انا ختجوز واحده تعملى فشار
هاتلنا يابنتى
اكلات تقيله انا بحب الاكل
هههههههههههههههههه يا ابنى ما هى هتعمل اكل بس لازم برضو يكون فى حاجات حلوة مش كله اكل فى اكل بطل طفاسة وبرضو من عونيا هنزلك شوية اكل بس ابقى انت كل ومتقولش كفاية بطنى وجعتنى
ايوه الفشار ده حلو للي مبيعرفوش يطبخو زيي
حديله يصبر بيه
هههههههههههه ايوة يتصبر بيه على بال ما انتى تكونى عملتيله الاكل وعلى فكرة يا بنتى عمايل الاكل مفيش اسهل منها
حتى الفشار بقى ليه طريقه
دى احنا شعب يجيد الفشار جدااااااااااا ههههههههههه
اهى اختراعات يا ويزوووووووووو اصلنا ناس فاضيين شكرا لمرورك يا قمر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)