- الإهدائات >> |
نصف كيلو جلاش- 3ملاعق سمن- ربع كيلو جبن قريش- كوب الا ربع لبن
نعناع جاف-2 بيض- ملح - فلفل
الطريقة
تدهن صينية مستطيلة بالسمن وتقسم كمية الجلاش الى جزئين
يوضع الجزء الاول فى الصينية ثم توضع الجبنة بعد تقطيعها بالشوكة وخلطها بالنعناع الجاف يوضع الجزء الثانى من الجلاش فوق الجبن وتقطع بالسكين حسب الرغبة تسخن السمن وترش على الصينية
تخبز فى فرن هادىء يضاف اللبن والبيض وتترك حتى تحمر وتقدم
شكرا نوى كتير
طب دى يبقى ليها طعم دى
!! SOON
انا بحب الافتكاسات
ابقى اخلى ماما تجربها
تسلم ايديك يا قمر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)