- الإهدائات >> |
المقادير:
كيلو لحم مفروم
بهارات ( ملح وفلفل وكيبة صينى وقليلا من القرفة)
كوب كبير صلصة بشاميل دافىء
دقيق
بيض مضروب عليه عصير ليمونة
بقسماط عليه قليلا من الكارى وقليلا من الملح
طريقة التحضير:
تدعك البصلة جيدا بالبهارات ثم توضع عليها اللحم المفروم وتخلط جيدا
نضع كوب الشاميل على اللحم بالبصل السابق وتعجن جيدا وتوضع فى الثلاجة ساعة
تصبع الكفتة وتوضع فى الدقيق ثم فى البيض ثم فى البقسماط حتى تنتهى الكمية وتوضع 10 دقيقة فى الثلاجة
تقدح قطعة ذبد مع ليل من الزيت وتقلى الكفتة للون الذهبى وتقدم مع البطاطس المقلية والسلطة وبالهنا والف صحة
2 بصلة كبيرة مبشورة 2 فص ثوم مهروس
اممممممممممممم
اية الجوع دة بقى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!! SOON
جوعتينا يا جميل هنجربها باذن الله شكرا لمجهودك يا قمراية
شكرا نودى
تسلمى يا جميل وبجد جوع جوع يعنى
تسلم ايديكى يا قمر باين عليها تجنن
عقبال ماندوق يارب
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)