- الإهدائات >> |
اللى عاوز ياكل بجد يجى يقعد مع محمود اخويا اللى هو amino اصل بجد الراجل ده يفتح نفس اى حد هبقى اوريكوا صورته فى مره
التعديل الأخير تم بواسطة Amino2 ; 30-09-2009 الساعة 12:40 AM
يا جماعه انتم قلبتوها هزار ليه الموضوع جامد ومهم والله للولاد والبنات كمان وممكن تتعلمو حاجه مفيده لما تكونوا قاعدين لوحدكم ويا عينى جوعانين
وماما تعبانه وانت بتزاكر مع صاحبك وفجاه بطنك جوعانه............. وعايز تاكل..........تاكل ايه بقه وتاكل صاحبك ايه؟؟؟؟؟؟؟؟فكر معايا؟؟؟؟؟؟؟؟
تاكل ايه؟؟؟؟؟
خليكو معايا فيه صنف جميل جدا (صنف ايطالى )
اسمه كانيلونى
طريقته سهله جدا جدا وطعمه لذيز وكمان مغذى
المقادير
واحد ونصف كوب دقيق ـ كوب من اللبن ـ ثلاث بيضات كبيرة ـ ملح وفلفل ـ اى حشو عندك (جبنه رومى وفلفل وطماطم ) وممكن لحمه او بسطرمه بس بلاش علشان الخنازير
شفت المقادير دقيق ولبن وبيض وملح وفلفل
الطريقه
يضرب الكل بالمضرب كويس قوى حتى يمتزج يعنى اخلطوهم مع بعض
ولو مافيش مضرب بيض اضربوا بالشوكه كويس وبعدين يصفى المقدار بمصفاه
القلى
طاسه تيفال على النار بها قليل من الزيت
وناخد من المقدار بالكبشه بس نقلبه الاول وبعدين ناخذ بالكبشه علشان الدقيق بينزل فى القاع
ناخد الكبشه وفى المقلاه على النار زى البيض الاومليت كويس لحد ما القاع ييحمر قليلا
حط اى حشو عندك بسطرمه جبنه رومى وفلفل وطماطم
لو بسطرمه طبعا نسويها على النار الاول
او لحمه مفرومه اى حشو يعجبك
خلى بالك النار هاديه علشان بحط حشو
تاخد قعر ( او تحمر من اسفل قليلا ومش تتحرق يا ولاد الحلال
ثم بعد ماحطيط الحشو ) بالشوكه واثنى نصفها على الاخر بالحشو يعنى اقلب نصفها بس اغطى بيه الحشو وبالف هنا وشفا
والله طعمها يجنن وتنفع فطار ـ غداءـ عشاء
رووووووووووعه
وادعولى
لا تنسونى من الدعاء وانتم بتاكلوا
التعديل الأخير تم بواسطة الورده البيـــــــــــضاء ; 27-06-2010 الساعة 12:27 PM
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)
الإجراءات : (من قرأ ؟)
لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.
مواقع النشر (المفضلة)