أهلا وسهلا بك إلى فكك مني Fokak Meny.
  • تسجيل الدخول:

لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من الظالمين

اللهم اعطنا القوة لندرك أن الخائفين لا يصنعون الحرية ، و الضعفاء لا يخلقون الكرامة ، و المترددين لن تقوى أيديهم المرتعشة على البناء

- الإهدائات >> فراشة الاسلام الي فكك منى : المنتدى وحشنى اوووووووووووووووووووى رغم الفضاء والتصحر ده كوكى الي مصطفى شومان : انت فين يا ابنى انت انا جيييييييييييييت ده لو انت فاكرنى اصلا؟؟؟؟ فراشة الاسلام الي اعضاء منتدى فكك منى : كل سنة وانتوا طيبين وعيد سعيد عليكوا Mannora الي اصحااااااااااااب زمااان : مس يووووووووووووووو فينيام زمان كنا بنذاكر ع فكك ونطبق يوميا يخرب بيت الفيس بقى مجهول الي fokakmeny_down : منتدى ثقيل دم موووو حلووو أستغفر الله العظيم لولا الي كل المنتدى : وحشتونى وحشتونى وحشتونى وكل سنة وانتم طيبين وبخير همسة الي فكك منى : وحشتنى يا منتدايا الغالى , سلامى لكل الناس اللى موجوده وبالأخص صحابى ,فكك منى 2007 و 2008 كان بيتنا وجنتنا. فراشة الاسلام الي كل اعضاء فكك منى : اووووووووووف الدراسة تانى مش هخلص انا شكلى باااااااااااااااى باااااااااااى فكك منى فراشة الاسلام الي كل كل اعضاء منتدى فكك منى : احلفكوا بأيه فوووووووقوا شوية .......حرام عليكم المنتدى عفن من كتر الركنة الشبح الي كل اعضاء فكك منى : لقد عاد شبح المنتدى من اراد منك شئ فليطلبة منى

معلومات الموضوع

البفتيك بالبصل والفلفل الرومى وكمان فى رز

رابط الموضوع لارساله الى اصدقائك
https://fokakmeny.fokak.us/showthread.php?t=10454

النتائج 1 إلى 3 من 3
  1. #1
    عضو إداري سابق
    الصورة الرمزية همسة

    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jun 2007
    المشاركات : 2.062
    شكراً : 0
    تم شكره 0 مرة في 0 مشاركة
    بيانات الاتصال :
    تابعني :
    الحالة : همسة غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 20
    Array

    Thumbup البفتيك بالبصل والفلفل الرومى وكمان فى رز

    البفتيك بالبصل والفلفل الرومى


    المقادير:
    1 كيلو لحم بفتيك بتلو
    1 بصله مفرومه ناعم جدا
    2 بصلة مقطعة شرائح
    2 ثمرة فلفل رومى شرائح
    ملح وفلفل حسب الرغبة
    3 عصير ليمون
    2 ملعقة زبدة

    الطريقة:
    - تتبل شرائح اللحم اولا بواسطة
    عصير ليمونتين والبصله المفرومه جيدا وملح وبهارات
    وتترك فى الثلاجه لمده نصف ساعه
    ثم بعد ذللك
    - نحضر صنية ونقوم بتشويح اللحم فى الزبدة ثم نرفعها ثم نضع البصل والفلفل ونقلبهم لمدة دقيقتين.
    - ثم نقوم بإعادة اللحم مرة اخرى مع البصل والفلفل ونضع التوابل وعصير الليمون.
    - نضع القليل من الماء وتترك على نار هادئة حتى يتم النضج وتقدم فى السرفيس مع البطاطس الشيبسي.
    وبالهنا والشفا



    الارز البسمتى بالزعفران

    المقادير:
    4 كوب ارز مغسول ومصفى
    4 كوب مرقة
    1 بصلة مفرية
    3 ملاعق ملح
    1 ملعقة صغيرة زعفران
    3 ملاعق كبيرة زبدة
    2 ملعقة كبيرة صنوبر محمص لتجميل الوجة

    الطريقة:
    - نحضر اناء ونضع الزبدة والبصل ونقلبهم حتى يصبح لونة ذهبى ثم نضع الزعفران والارز والملح والمرقة ويترك على نار هادئة لمدة 30 دقيقة.
    - نقوم بعد ذلك بوضعة فى السرفيس ونجملة بالصنوبر المحمص.

    لو مفيش صنوبر يبقى مش مهم يتجمل:">
    وبالهنا والشفا
    التعديل الأخير تم بواسطة همسة ; 03-03-2009 الساعة 12:18 AM

  2. #2
    عضو شرفي
    الصورة الرمزية بسمة

    رقم العضوية : 2254
    تاريخ التسجيل : Feb 2008
    المشاركات : 1.921
    شكراً : 0
    تم شكره 0 مرة في 0 مشاركة
    الجنس : راجل
    بيانات الاتصال :
    تابعني :
    الحالة : بسمة غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 19
    Array

    افتراضي

    تسلم ايدك ياعسل

  3. #3
    عضو إداري سابق
    الصورة الرمزية همسة

    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jun 2007
    المشاركات : 2.062
    شكراً : 0
    تم شكره 0 مرة في 0 مشاركة
    بيانات الاتصال :
    تابعني :
    الحالة : همسة غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 20
    Array

    افتراضي

    تسلمى يا بسومه لمرورك
    بس قوليلى انتى ايه اخبارك فى الطبيخ؟؟


 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

     

الأعضاء الذين قرأوا هذا الموضوع : 0

الإجراءات : (من قرأ ؟)

لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.

مواقع النشر (المفضلة)

مواقع النشر (المفضلة)

ضوابط المشاركة

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  


Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.